Woningtypes

Hoekwoning

Een hoekwoning met de ruimte van een halfvrijstaande villa. Deze fraaie woningen vormen het markante sluitstuk van de twee korte rijen. Met hun opvallende architectuur en warme steenkleur, stralen ze klasse maar tegelijkertijd vriendelijkheid uit.

Halfvrijstaande woning

Deze stoere, halfvrijstaande woning bestaat uit twee helften met elk een eigen karakter. De opvallende architectuur is een moderne variant van de jaren 30 stijl en kenmerkt zich door de vele fraaie details.

Vrijstaande woning

Fraaie vrijstaande woning met een opvallend, modern uiterlijk op een enorme kavel. De hoge, asymmetrische kap geeft de woning een eigenzinnig uiterlijk en zorgt tegelijkertijd voor een zee aan binnenruimte.

Halfvrijstaande woning, met woonprogramma op begane grond

Deze charmante, halfvrijstaande woning is volledig voorbereid op de toekomst. Het complete woonprogramma van baden, slapen en koken bevindt zich op de begane grond. Daarnaast heb je nog een volwaardige 1e verdieping met volop ruimte.

Rijwoning

De nostalgische rijwoningen zijn verdeeld over een rij van vijf woningen en een rij van zes woningen. De korte rijen staan op twee aparte plekken in plangebied waardoor een afwisselend, dorps geheel ontstaat.

Vrijstaande woning

Fraaie, vrijstaande woning met een klassieke, dorpse uitstraling. De lage gootlijn geeft de woning karakter en zorgt voor een beschut gevoel. Ook fijn; de woningen staan op heerlijk ruime kavels van maar liefst 532 m2 en 544 m2.